slogan
slogan

Program Jelena

Vlastitom izražajnom snagom i širinom programa omogućava individualnu koncepciju prostora u opremanju domova, poslovnih ili protokolarnih objekata. Proizvodi se javljaju u varijantama "Jelena" i "Jelena" BAROK, u osnovnoj boji trešnje u visokom sjaju ili u bijeloj boji sa efektom sive patine (samo određeni proizvodi). Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program klasičnog namještaja, suptilno pokrenutih linija, te prepoznatljivih detalja i proi lacija.

Program Tereza

U estetskom smislu, predstavlja prelaznu varijantu klasičnog namještaja uz blagi otklon ka savremenom. Proizvodi se javljaju u osnovnoj boji drveta palisandera u visokom sjaju. Na zahtjev kupca‚, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program klasičnog namještaja suzdržanih linija i prepoznatljivog kvaliteta.

Program Nova

Naročito naglašenim debljinama, ravnim rubovima i mat obradom površina odiše nenametljivom postojanošću. Proizvodi se javljaju u osnovnoj violet-wenge boji u mat efektu. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program savremenog namještaja jasnih linija i detalja.

Program Pacifik

Tradicionalni elementi, savremenog izražaja i potpuno ekološki zaštićenih površina u Vaš dom unose neposrednu prirodu. Proizvodi se javljaju u kombinaciji tamno lakiranog i drveta u prirodnoj boji zaštićenog lanenim uljem. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program savremenog namještaja koji obiljem masiva i furnira predstavlja svu toplotu drveta.

Program Una

Kontrastnim suprotstavljanjem glatkih i površina u dubokom reljefu, iskazuje punoću i raskoš prirodnog drveta, te kombinovanjem sa savremenim materijalima predstavlja novi pogled na masivni namještaj. Proizvodi se javljaju u kombinaciji osnovnih boja: wenge ili bijeljeni hrast u mat efektu i tonova lakiranog stakla i mediapana u visokom sjaju. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj osnovnoj boji.

Program savremenog namještaja od masivnog drveta, reljefne obrade površina u kombinaciji sa lakiranim mediapanom, staklom ili inox-om.

Program Sofija

Uzdržanom elegancijom i monumentalnošću, namjenjen opremanju reprezentativnih i protokolarnih ambijenata. Proizvodi se rade u osnovnoj boji oraha u visokom sjaju. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program klasičnog namještaja statičnih linija, obogaćen kanelurama i medaljonima.

Program NKP

U estetskom smislu, predstavlja prelaznu varijantu klasičnog namještaja uz blagi otklon ka savremenom. Proizvodi se javljaju u osnovnoj boji drveta palisandera u visokom sjaju. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program kancelarijskog namještaja blago zaobljenih linija, bogatih proi la i prepoznatljivog kvaliteta.

Program Torro

Specii čnim oblikovanjem, te pažljivo osmišljenim spojem jasnih boja i teksture drveta u tamnom tonu, svaki proizvod predstavlja skulpturu u enterijeru. Proizvodi se javljaju u kombinaciji osnovne wenge boje drveta u mat efektu i tonova lakiranog mediapana u visokom sjaju. Na zahtjev kupca, moguć je poseban izraz u nekoj drugoj boji.

Program savremenog namještaja originalnog koncepta i dopadljivih boja.

Opremljeni objekti

Razni projekti na kojima smo radili i objekti koje smo opremili...

Novosti
16.10.2011.Program web prezentacije NDI vrbas je nadopunjen novim sadržajima
02.10.2011. Urađen je moderni redizajn web prezentacije NDI vrbas. Nadamo se da ćete sada još više uživati na našim stranicama...
Kako do nas?

Proizvodni pogon te maloprodajni i veleprodajni salon NDI Vrbas se nalazi na adresi Braće Pišteljića 4 u Banja Luci.

Provjerite on-line kako najlakše doči do nas i posjetite naš maloprodajni salon, te odaberite komad namještaja po Vašoj mjeri.

Radujemo se našem susretu...
Posao

Privredno Društvo „NOVA DI VRBAS“ d.o.o. iz Banja Luke, koje se bavi proizvodnjom namještaja, raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos radnika na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme.

Više detalja ovdje.
Ako imate pitanja, prijedloga, komentara ili kritika slobodno nam se obratite s punim povjerenjem i rado ćemo Vam odgovoriti...