namještaj mitovi

3 mita kod kupovine namještaja

U ovom tekstu, donosimo TOP 3 mita kada je u pitanju kupovina namještaja. Tri stvari koje možda niste znali kada je kupovina namještaja u pitanju.

Mit 1 – “Ako platim manje, dobiću lošiji kvalitet” 

Zašto je mit?

Mnoge prodavaonice namještaja nerijetko imaju razne akcije na svoje proizvode, gdje se oni mogu naći po zaista dobrim cijenama, a često se radi o vrlo kvalitetnom namještaju. To što je nešto jeftino, ne mora da znači da je lošeg kvaliteta, niti su skupi namještaji uvijek tako kvalitetni i dobri.

Mnogo toga će zavisiti od tipa mjesta u kojem kupujete, vrste namještaja, kao i od doba godine.

Mit 2 – “Najbolji popusti su uvijek za vrijeme praznika” 

Zašto je ovo mit?

Naravno, u zimskim mjesecima često ćete naći proizvode na akciji i razna sniženja, ali dobre ponude možete naći tokom čitave godine. Jedino što treba da znate je gdje da tražite i da budete u toku. Na našim društvenim mrežama, pišemo o akcijama koje imamo i uvijek vam donosimo najnovije popuste i novine. Budite u toku sa novinama koje donosimo i ne propustite najnovije akcije i popuste.

Znamo koliko je važno da uz kupovinu kvalitetnog namještaja dobijete i dobru cijenu.

Mit 3 – “Namještaj mogu da kupim u identičnoj boji kao u prodavnici”

Zašto je ovo mit?

Veliki dio namještaja koji imamo u našem izložbenom salonu potpuno je prilagodljivi! Bilo da tražite kauče, stolove ili stolice, spavaće sobe ili kućne garniture, gotovo sve one se mogu prilagoditi i pretvoriti u upravo ono što tražite. Možete promijeniti boju, veličinu, materijal. Šta god želite.

Prilagođeni namještaj savršen je za one koji žele potpunu kontrolu nad njihovim izgledom ili one koji žele izraziti svoj jedinstveni stil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *