radna soba

4 načina kako da transformišete praznu sobu u kući

Ukoliko ste u situaciji da u svom stanu ili kući imate sobu viška, koju baš i ne znate kako da iskoristite, u ovom tekstu, pokazaćemo vam nekoliko ideja kako na jednostavan način možete transformisati prazan i neiskorišten prostor, u mjesto koje ćete zaista koristiti i u kojem ćete se osjećati lijepo.

1. soba za čitanje

kućna biblioteka
Credits: freshome.com

Ovo može da bude jedan od najlakših načina kako da transformišete praznu sobu u nešto korisno, a složićete se da ne zahtijeva mnogo novca i napora. Sve što vam je potrebno da biste napravili vašu sopstvenu malu biblioteku, su police za knjige i udobna stolica ili fotelja u kojoj ćete se zavaliti na kraju dana i odmoriti čitajući ih.

2. teretana

Kućna teretana

Dobro ste pročitali.

Ukoliko imate sobu viška, a volite aktivan način života, mini teretana može biti super opcija. Ne samo da ćete sačuvati novac koji biste svakoga mjeseca potrošili na članarinu, već ćete svakoga dana imati priliku da vježbate kada želite, bez potrebe da odlazite negdje.

Za ovo vam ne treba mnogo stvari. Nekoliko tegova, prostirka za trbušnjake i zvučnik za muziku koji će stvarati puni ugođaj.

3. soba za rad

radna soba

U slučaju da radite od kuće ili često obavljate posao kući, možda bi bilo dobro da razmislite o tome da napravite jednu posebnu sobu u kojoj ćete se moći izdvojiti i u miru završiti vaše radne obaveze.

To može biti jedna mala soba, u kojoj ćete se osjećati prijatno, a sve što vam je potrebno su radni sto, stolica, te nekoliko biljaka radi dekora, a koje će pomoći u osvježavanju prostora.

4. soba za odmor i uživanje

Ako biste kreirali svoju sobu iz snova, kako bi ona izgledala? Da li ima veliki tv na kojem gledate utakmice? Ili ormar preko čitavog zida, namijenjen da u njega staju vaše najnovije majice i haljine? Da li je ta soba prepuna biljaka ili morskih detalja?

Suštinski, u ovoj sobi, trebalo bi da bude sve ono što vas usrećuje i čini da se osjećate lijepo. Pustite svoju maštu na volju i napravite sobu o kakvoj ste oduvijek maštali.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *