O nama

naša kompanija

ko smo i šta radimo?

Kako je sve počelo?

Razvojna putanja preduzeća, od samih početaka 1947. godine do lidera kakav je današnji Vrbas u Banjaluci, bogata je u svakom smislu. Na licitaciji 2008. godine, preduzeće prelazi u ruke drugog vlasnika, koji mu daje novo lice i vraća ga na tržište sa prepoznatljivim dizajnom i kvalitetom proizvoda.

Iza nas je više od 70 godina predanog i uspješnog rada. Godina u kojima smo pažljivo za Vas birali najkvalitetnije drvo, kako bi namještaj u Vašem domu trajao godinama i kako bi na njemu uživale mnoge generacije.

Gdje smo danas?

Vodeće preduzeće Vrbas danas posluje po strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim strandardima. Predstavlja zaokruženu cjelinu, od proreza trupaca do gotovih proizvoda. U sastavu Nove DI Vrbas nalaze se fabrika masivnog, furniranog i tapaciranog namještaja, fabrika primarne prerade, tapetarija i enterijeri, fabrika masivnih ploča kao i fabrika briketa.

po čemu smo drugačiji?

Naš tim stručnjaka vrši opremanje Vašeg doma kako bi unijeli toplotu i udobnost u Vaš privatni kutak. Izlasci na mjerenja, kao i idejna rješenja sa 3D prikazom i izrada ponude su usluge koje vršimo potpuno besplatno. Raznolikošću ponude naših kvalitetnih, luksuznih i modernih proizvoda, omogućavamo Vam individualnu koncepciju prostora u opremanju stambenih, poslovnih ili protokolarnih objekata.

Cilj nam je da zadovoljimo zahtjeve tržišta, uz konstatntno ulaganje u novu savremenu opremu, marketing i inžinjering. 

Zašto kupovati kod nas?

Naša vizija

Naš najveći imperativ je zadovoljstvo naših kupca. Vas. Svim našim kljentima, nudimo najkvalitetniji prirodni namještaj izrađen po posebnoj mjeri. Namještaj u koji je uloženo mnogo energije i ljubavi. Mnogo rada i truda kako bismo na kraju dobili savršen proizvod. Našu viziju gradimo upravo na tome. Želimo da učinimo Vaš dom najsavršenijim na svijetu. Onim u kojem će nastajati uspomene za čitav život.

Zapamtitet jednu stvar. Ništa na svijetu nije bitno kao Vi i Vaši najbliži. A ako Vam možemo pomoći da vrijeme provedeno sa njima bude ugodno i udobno, bićemo najsrećniji na svijetu.

Gdje smo orijentisani?

Naš izvoz je primarno orijentisan na zemlje njemačkog govornog područja (Njemačka, Austrija). Izvozni program obuhvata trpezarijske setove, stolove, stolice, regalske sastave, komode, predsoblja i spavaće sobe.
Nova DI Vrbas je društveno odgovorno preduzeće koje posluje po strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. 
Naš rad, dizajn i kvalitet prepoznat je na velikim evropskim kao i na sajmovima u okruženju, te smo višestruki dobitnici raznih priznanja i plaketa.

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Zaposlenih radnika
0
Godina postojanja