Naši Programi

NAŠI programi

U našoj paleti ponude, trenutno izdvajamo šest programa

Od najranijih dana, predanim radom i zalaganjem, nastojali smo u svakom trenutku pružiti Vama ono najbolje. Pružiti Vam udoban i kvalitetan namještaj za Vas i Vaše najdraže.

Kroz te godine rada, nastali su i ovi programi, svaki unikatan i poseban na svoj način. Svaki izgrađen od najkvalitetnijeg drveta. Svaki prepun ljubavi i pažnje.

Vlastitom izražajnom snagom i širinom programa, omogućavamo Vam kreiranje elegantnog i harmoničnog životnog i poslovnog prostora. Proizvodi se javljaju u varijantama Jelena i Jelena BAROK, u osnovnoj boji trešnje u visokom sjaju ili u bijeloj boji sa efektom sive patine (samo određeni proizvodi). Na zahtjev kupca, moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji. Program raskošnog namještaja, suptilno pokrenutih linija i prepoznatljivih detalja i profilacija.

Uzdržanom elegancijom, funkcionalnošću i beskompromisnim kvalitetom, namijenjen je opremanju poslovnog i stambenog okruženja. Naistaknutiji proizvod ovog programa jeste krevet Sofija, kojeg odlikuje moderni dizajn sa razrađenim detaljima i izvanredno funkcionalnim rješenjima, koji Vam dozvoljavaju da Vaš spavaći ambijent kreirate po sopstvenim željama. Na zahtjev kupca, moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji.

Tradicionalni elementi, savremenog izražaja i potpuno ekološki zaštićenih površina, u Vaš dom unose neposrednu prirodu. Proizvodi se javljaju u kombinaciji tamno lakiranog i drveta u prirodnoj boji, zaštićenog lanenim uljem. Na zahtjev kupca, moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji. Program savremenog namještaja koji obiljem masiva i furnira predstavlja svu toplotu drveta.

U estetskom smislu, predstavlja prelaznu varijantu klasičnog namještaja uz blagi otklon ka savremenom. Proizvodi se javljaju u osnovnoj boji drveta palisandera u visokom sjaju. Na zahtjev kupca‚ moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji. Program klasičnog namještaja suzdržanih linija i prepoznatljivog kvaliteta.

Naročito naglašenim linijama, ravnim rubovima i mat obradom, površina odiše izuzetnom postojanošću. Adekvatan izbor boja učiniće da Vaš prostor postane oaza uživanja. Na zahtjev kupca, moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji. Ugaona garnitura Nova posjeduje veoma udoban ležaj i ostavu za posteljinu. Program savremenog namještaja jasnih linija i detalja.

 

Estetiku ovog programa odlikuje obilje elegancije i visokog sjaja koji će učiniti Vaš prostor prestižnim i ugodnim radnim ambijentom. Proizvodi se javljaju u osnovnoj boji drveta palisandera u visokom sjaju. Na zahtjev kupca, moguća je posebna izrada u nekoj drugoj boji. Program kancelarijskog namještaja blago zaobljenih linija, bogatih profila i prepoznatljivog kvaliteta.